“Barcelona emergeix com a capital del món en el procés de transformació de l’educació”

Aquesta setmana quasi 200 directors i responsables pedagògics de centres d'arreu del món han assistit al Simposi Barcelona / Educació / Canvi

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

És Barcelona una capital mundial d’innovació educativa? “Barcelona en aquests moments té un conjunt d’iniciatives i d’idees molt important que la fan emergir com a capital del món en el procés de transformació de l’educació”, exposa Xavier Aragay, director de la Fundació Jesuïtes Educació.

Aquesta setmana quasi 200 directors i responsables pedagògics de centres d’arreu del món –de l’Uruguai a Itàlia, del Txad a Veneçuela– han assistit al Simposi Barcelona / Educació / Canvi, organitzat per la xarxa d’escoles Jesuïtes i per la Facultat d’Educació de Blanquerna, amb l’objectiu de conèixer les experiències dels centres educatius de referència a Catalunya.

Aquest interès sobrevingut pel funcionament d’alguns centres a casa nostra significa que Barcelona s’està erigint com a referent en el debat educatiu? Li ho hem preguntat a Aragay en la secció del diari a Barcelona FM. Aquí pots escoltar l’entrevista sencera.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*