Bargalló s’estrena en un acte de suport als docents de l’Institut El Palau

El nou conseller d'Ensenyament, Josep Bargalló, ha assistit aquest matí a un acte de suport que la plataforma #9delPalau ha organitzat a Sant Andreu de la Barca

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Bargalló a Sant Andreu de la Barca | Foto: CCMA.cat/324

El primer acte oficial de Josep Bargalló com a conseller tindrà lloc aquest dilluns. El conseller visitarà Badalona per entrevistar-se amb representants de les Federacions de Mares i Pares, així com docents de primària i secundària, i també amb l’alcaldessa Dolors Sabater. Badalona és una de les localitats on s’han registrat més problemes en el procés de preinscripcions de P-3 i 1r d’ESO per al curs que ve.

Abans d’aquest acte, però, el conseller ja ha fet una primera aparició pública, aquest diumenge. Des de primera hora del matí ha anunciat a través del seu compte de twitter que assistiria a la jornada de suport als docents de l’Institut El Palau que feia setmanes que havia convocat la Plataforma #9delPalau, en el que s’han fet diverses actuacions musicals i parlaments.

Bargalló ha parlat i s’ha fotografiat amb molts dels assistents. En declaracions a TV3, el conseller ha afirmat que “el Departament d’Ensenyament és l’única autoritat educativa de Catalunya” i que “defensarà els i les mestres i el professorat, pagarà accions si es fan coses que no es poden fer, però és només el Departament d’Ensenyament qui ho pot fer. Per tant, s’ha acabat que des de fora de la comunitat educativa es vulgui intervenir”.

A través del seu compte de Twitter, també ha fet seu l’eslògan de la convocatòria: “Eduquem en llibertat. A Sant Andreu i a totes i cadascuna de les nostres escoles. I dels nostres instituts”, ha piulat.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*