Curs d’experts en Educació Infantil-3

Una vegada més iniciem el nou Curs d’Experts en Educació Infantil-3 acompanyats de mestres d’infància. Un programa per créixer i caminar junts des de qualsevol escoleta i escola infantil d’arreu del territori valencià. Una fromació pràctica i a ras de terra per anar fent millores i canvis en els  equips de treball dels qual formem part cadascuna de nosaltres,  passant per repensar la pràctica educativa fins a la formació continua en totes les seves vesants, d’estudiants i de professionals en actiu. Deixem aquest tríptic per a aquelles persones que encara no han navegat per l’espai web on trobaran la informació més detallada. www.amestieducacio.com CEEI-3 amestieducacio

Junta Directiva d'AMESTI EDUCACIÓ
 
 

Una vegada més iniciem el nou Curs d’Experts en Educació Infantil-3 acompanyats de mestres d’infància. Un programa per créixer i caminar junts des de qualsevol escoleta i escola infantil d’arreu del territori valencià. Una fromació pràctica i a ras de terra per anar fent millores i canvis en els  equips de treball dels qual formem part cadascuna de nosaltres,  passant per repensar la pràctica educativa fins a la formació continua en totes les seves vesants, d’estudiants i de professionals en actiu. Deixem aquest tríptic per a aquelles persones que encara no han navegat per l’espai web on trobaran la informació més detallada. www.amestieducacio.com

CEEI-3 amestieducacio

CEEI-3 amestieducacio

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*