Contigoeduca: nova oferta agregada d’assegurances i banca per a la comunitat educativa

Des d'ara, els treballadors dels centres d'ensenyament poden beneficiar-se d'una nova oferta adaptada i amb condicions molt avantatjoses, tant a nivell de serveis bancaris (TARGOBANK), com d'assegurances (ATLANTIS).

extra
 

Tant ATLANTIS com TARGOBANK pertanyen al Grup Crédit Mutuel-CM11, un banc mutualista francès amb una forta presència internacional, pioner en banca-assegurances i molt orientat al servei a les persones. La seva llarga experiència en l’àmbit de l’ensenyament li permet conèixer, millor que ningú, els riscos i necessitats específiques d’aquest sector i oferir una àmplia oferta de serveis financers i asseguradors, adaptada a les necessitats específiques de la comunitat educativa: els centres docents i els seus treballadors/as, les AMPAS i els seus socis, les organitzacions socioeducatives i l’associacionisme educatiu.

Un model col·laboratiu amb la comunitat educativa

ATLANTIS i TARGOBANK no són només simples proveïdors d’assegurances i serveis bancaris, sinó que col·laboren amb la comunitat educativa per aconseguir un objectiu comú: la defensa dels valors que comparteixen i l’educació dels més joves en hàbits saludables, en el treball en equip i en el respecte mutu. Per a això cooperen de manera activa per a la realització de tallers, xerrades o activitats educatives i esportives organitzades pels centres d’ensenyament.

Alguns dels avantatges en productes bancaris i asseguradors

Els avantatges per als treballadors de centres docents van des de condicions preferents en comptes corrents, préstecs i altres serveis financers de TARGOBANK, a avantatges específics en les assegurances ofertes per ATLANTIS  com, per exemple, una tarifa especial en l’assegurança d’Auto per a docents i dues cobertures gratuïtes addicionals per a professors en contractar l’assegurança de la llar: responsabilitat civil professional (160.000€) i trencament accidental de tablets o portàtils dins del recinte escolar (amb modalitats Llar Total i Total Plus). L’oferta específica inclou també una completa assegurança professional per a docents per només 42€ a l’any. Cal destacar que ATLANTIS té, des de fa anys, el segell EthSI, que certifica el compliment de criteris d’orientació ètica, solidaritat i responsabilitat social.

Per a més informació sobre l’oferta Contigoeduca:

Tel. 935 050 194

http://bit.ly/2DnNsyD

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*