Un Mar de Jocs, el nou espai infantil de Diagonal Mar

Al centre comercial Diagonal Mar estan convençuts que el mar és una font inesgotable de coneixements que té molt per ensenyar-nos. Per això, han decidit crear un espai on els infants poden gaudir del mar jugant.

Redacció
 

Un Mar de Jocs | Foto: Diagonal Mar

Els visitants trobaran aquesta nova zona infantil a la planta baixa del centre comercial, al costat de Mediamarkt. Un espai creatiu fet a partir de materials sostenibles en el qual els més petits, de 4 a 12 anys, podran submergir-se en la màgia del mar d’una forma divertida i didàctica. I els menors de 4 anys podran entrar acompanyats d’un adult.

Aquesta nova zona, creada amb la col·laboració de la Federació Catalana de Vela, està pensada per a fomentar el respecte pel medi ambient i ensenyar els valors propis de la cultura del mar. Es tracta d’un servei totalment gratuït que compta amb un calendari d’activitats que renoven mensualment, perquè cada visita a Diagonal Mar sigui una experiència única per a tota la família.

Vine i descobreix un Mar de Jocs, el nou espai infantil de Diagonal Mar. T’hi esperem!

De dilluns a divendres de 17.00 a 20.00.
Dissabtes i festius d’obertura de 12.00 a 14.00 i de 17.00 a 21.00.

Entrada i diverses vistes de l’interior del nou espai infantil de Diagonal Mar | Fotos: Diagonal Mar

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*