Eix Estels obrirà una nova instal·lació educativa al Berguedà

El nou curs escolar s’ha inaugurat amb una gran notícia pel món del lleure educatiu, Eix Estels incorpora una nova instal·lació educativa pròpia, El Jou Nature, ubicada a Guardiola del Berguedà, on desenvoluparà serveis de lleure per escoles adaptades a tots els nivells formatius.

Redacció
 

Vista panoràmica d’El Jou Nature | Fotos: Eix Estels

El nou allotjament compta amb 5.000m2 i oferirà a les escoles estades, sortides, treballs de síntesi i viatges de fi de curs, articulats tant des del vessant curricular com lúdica.

Aprofitant la tradició minera del Berguedà, a El Jou Nature es desenvoluparà el projecte escolar “La ciència de la terra”, vinculat a activitats i dinàmiques relacionades amb la paleontologia, la mineralogia (el museu de les mines de Cercs), el cicle de l’aigua i l’oceonagrafia (amb estudis de fòssils marins que es troben entorn de l’allotjament), mediambiental i de descoberta de la fauna i flora.

D’altra banda, a El Jou Nature també es durà a terme un ambiciós projecte per estades fisicoesportives aprofitant les seves 140 hectàrees d’espais naturals exteriors en plena natura. Activitats com caiac al llac propi de la finca, curses d’orientació, un parc acrobàtic en alçada o el circuit encadenat de tirolines, permetran practicar esport als alumnes alhora que es treballen valors com el treball en grup, la confiança i la seguretat en un mateix.

Tots els programes educatius són creats i revisats per l’equip educatiu propi d’Eix Estels, un valor important per garantir la qualitat i idoneïtat de les sortides amb els alumnes.

Com valor addicional, Eix Estels continua a El Jou Nature la seva aposta per la cura del medi ambient, ja que la nova instal·lació serà reformada pensant en la seva sostenibilitat i respecte al seu entorn natural, fet ús de biomassa, plaques fotovoltaiques, filtració biològica d’aigües i reaprofitament de l’aigua de pluja per regar.

Aquesta instal·lació consolida el lideratge de la companyia en el sector del lleure educatiu després de 25 anys de trajectòria i la voluntat de continuar innovant per oferir una proposta de qualitat. Els mestres que ja han gaudit de les seves cases de colònies pròpies (com Mas Banyeres, La Llobeta, Can Miqueló o Can Vandrell) tenen ara un bon motiu per gaudir del Berguedà amb els seus alumnes.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*