Contigo Educa ofereix gratis als docents el seu Pack Protecció

Fins al 31 de desembre 2019, Contigo Educa ofereix als docents la possibilitat d’adherir-se de forma gratuïta a aquesta assegurança durant un any

Redacció
 

Contigo Educa és l’oferta agregada, bancària i asseguradora, del grup mutualista francès Crédit Mutuel Alliance Fédérale, que permet als docents gaudir de condicions molt avantatjoses, tant a nivell de productes bancaris (a través de Targobank) com d’assegurances (a través d’Atlantis).

La seva llarga experiència en l’àmbit de l’ensenyament li permet conèixer, millor que ningú, els riscos i necessitats específiques de la Comunitat Educativa i col·laborar de manera activa amb aquesta, per defensar els valors comuns que comparteixen.

En el marc d’aquesta col·laboració, fins al 31 de desembre 2019, Contigo Educa ofereix als docents la possibilitat d’adherir-se de forma gratuïta a l’assegurança “Pack Protecció” (1), durant un any. D’aquesta manera, els docents poden beneficiar-se, sense cap cost, de diferents garanties que els poden ser molt útils en el seu dia a dia: assistència en viatge, assegurança d’accidents i serveis d’assessorament telefònic d’orientació mèdica, orientació social i assessorament legal.

Per gaudir d’aquestes cobertures, els docents només han de que complimentar aquest senzill formulari online. Per a més informació sobre l’oferta Contigo Educa: Tel. 935 050 194

_________________________________________________________________________________

1 / Assegurança distribuïda sota la marca Atlantis i assegurada per Agrupació AMCI d’Assegurances i Reassegurances, S. A., que pertanyen al Grup internacional Assurances du Crédit Mutuel, un gran grup assegurador compromès amb les persones. Agrupació AMCI té el seu domicili social en la Carretera de Rubí, 72-74, Edifici Horizon, 08174 Sant Cugat del Vallés (Barcelona). CIF.A65782807 i està inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, Tom 43137, Foli 63, Fulla B-423520

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*