Presentem la campanya “Matricula a la pública”

La FaPaC presentem la campanya “MATRICULA A LA PÚBLICA” amb la qual volem animar les famílies de Catalunya a matricular els fills i filles a les escoles públiques com a millor opció coincidint amb el període de preinscripcions escolars del 13 al 24 d’abril. Volem fer una crida a posar de relleu els valors de les escoles públiques com la proximitat, la diversitat i inclusió, la democràcia i participació, la convivència i la comunitat.

Belén Tascón
 

La FaPaC ha llançat la campanya “Matricula a la Pública” per promoure els valors de les escoles públiques de Catalunya, animar les famílies a matricular-hi els seus fills i filles i transmetre un missatge positiu d’aquests centres. Una campanya impulsada davant la manca de voluntat de l’administració per tirar endavant iniciatives similars i totalment necessàries.

Aquest és el vídeo. Us animem a compartir-lo!

https://www.youtube.com/watch?v=rkRUXQA1g3I&t=3s

Belén Tascón
About Belén Tascón

Presidenta de la FaPaC More Posts

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*