Rebels amb Causa: “Hi ha una dominació adulta tranversal envers els joves”

ENTREVISTA – João França: Què és el poder adult? Parlem de joventut, rebel·lia, desigualtats i també educació amb un dels autors de ‘Rebels amb Causa. Manifest juvenil contra el poder adult’.

Albert Martín
 
 

ENTREVISTA – João França: Què és el poder adult? Parlem de joventut, rebel·lia, desigualtats i també educació amb un dels autors de ‘Rebels amb Causa. Manifest juvenil contra el poder adult’.

ENTREVISTA – João França

Els autors de ‘Rebels amb Causa’, d’esquerra a dreta Albert, Maria, Mireia i Jordi / ENRIC CATALÀ

Els autors de ‘Rebels amb Causa’, d’esquerra a dreta Albert, Maria, Mireia i Jordi / ENRIC CATALÀ

 

“L’Albert, la Mireia, la Maria i el Jordi som quatre joves, que hoestem deixant de ser, i que durant anys hem estat participant activament de les assemblees de joves dels nostres respectius barris i viles dels Països Catalans”, així es presenten els autors de Rebels amb Causa. Manifest juvenil contra el poder adult (ed. Tigre de Paper, 2014). Es tracta d’un llibre elaborat col·laborativament durant dos anys en què van voler abordar qüestions les desigualtats que afecten els joves i la dominació adulta des de les seves experiències militants i els seus àmbits de coneixement: la sociologia, la ciència política, la geografia i la pedagogia. A partir d’aquesta setmana ho seguiran tractant amb un blog a El Diari de l’Educació, parlant de joventut, rebel·lia, poder adult i també d’educació.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*