Els subscriptors podreu gaudir del carnet de soci dels Cinemes Girona!

Si dones d'alta com a subscriptor d'El Diari de l'Educació t'oferim de manera gratuïta el carnet de soci dels Cinemes Girona. Pel·lícules a preus reduïts sempre que vulguis i preestrenes. I tenim altres regals!

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Cinemes Girona.

Cinemes Girona.

A El Diari de l’Educació seguim treballant en el compromís d’oferir als nostres subscriptors ofertes, regals i activitats en agraïment per la seva aportació al projecte. A partir d’ara, tots els subscriptors podreu gaudir del carnet de soci dels Cinemes Girona de manera gratuïta. Podreu anar sempre que vulgueu al cinema a un preu reduït i assistir a preestrenes.

Per als que encara no ho sigueu i tingueu ganes de contribuir a fer possible aquest projecte de periodisme independent i compromès amb l’educació, la subscripció és de només 5 euros al mes per a tot un any. I no només inclou el carnet dels cinemes de regal, sinó que des que vam llançar El Diari de l’Educació també regalem un lot de tres pel·lícules en DVD -de temàtica preescolar, infantil o de divulgacio científica- o bé accés a un número més elevat de pel·lícules online de la mateixa temàtica.

A més, si ets subscriptor t’oferirem descomptes a les activitats de pagament del diari -estem preparant un cicle de cinefòrum sobre educació!-, i sortejos de llibres, cursos, samarretes i un correu setmanal amb les notícies més destacades del món de l’educació.

Clica aquí i subscriu-te!

Un cop hagis formalitzat la subscripció, ens posarem en contacte amb tu per informar-te de quan podràs passar a recollir el teu carnet de soci dels cinemes. Si tens algun dubte a l’hora d’omplir el formulari escriu-nos a subscripcions@diarieducacio.cat o truca’ns al 93 284 07 19.

Els subscriptors, garantia d’independència i rigor

Des que vam llançar el diari confiem en la col·laboració dels qui creuen en el projecte per fer-lo viable econòmicament i independent a nivell periodístic. Per tan sols 5 euros al mes pots ajudar-nos a fer possible el primer mitjà de comunicació digital sobre educació a Catalunya.

Pensem que els coneixements s’han de poder compartir lliurement i entre iguals -també entre aquelles persones que no poden permetre’s els 5 euros mensuals-, i per això hem decidit que la informació que publiquem sigui en llicència creative commons. Però tot i així som conscients que no només amb la publicitat podem sobreviure, i que per finançar un periodisme rigorós, independent i compromès amb la comunitat educativa ens cal l’aportació dels lectors.

Si prefereixes contribuir a El Diari de l’Educació amb una aportació superior o puntual, també ho pots fer amb una donació a la Fundació Periodisme Plural.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*