El Diari de l’Educació sorteja dos cursos d’anglès per a l’estiu

Entre els nostres subscriptors sortegem dues matrícules per a dos cursos d'anglès -per a tots els nivells i edats- a l'acadèmia Wellington House. Els cursos estan valorats en 300 euros. El premi és transferible a terceres persones.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Wellington House.

Wellington House.

En la línia d’oferir avantatges especials a aquelles persones que ens doneu el vostre suport fent-vos subscriptores d’El Diari de l’Educació, hem tancat un acord amb l’escola d’idiomes Wellington House, amb més de trenta anys d’experiència, per sortejar entre vosaltres dues places en cursos intensius d’anglès durant l’estiu. Els cursos estan valorat en 300 euros!

Clica aquí i subscriu-te!

Els cursos, intensius de 40 hores, tindran lloc durant el mes de juliol en classes de dues hores de dilluns a dijous. S’oferirà en horari de 10h a 12h, de 11h a 13 i de 19h a 21h. De tota manera, Wellington House està oberta a acceptar un bescanvi per un altre curs -equivalent en hores- durant el curs escolar 2014-2015.

Podran participar del sorteig totes aquelles persones que hagin formalitzat la seva inscripció com a subscriptores fins al moment. Si us voleu subscriure, ho podeu fer aquí.

El sorteig tindrà lloc el dia 9 de maig. Llavors posarem en contacte les persones guanyadores amb Wellington House perquè indiquin quina és la seva preferència horària així com qui serà la persona beneficiària del curs, en cas que vulguin inscriure-hi algú altre. El curs no és nominal, així que el guanyador podrà transferir-lo a terceres persones. L’academia es troba a la Rambla Guipúscoa, 79, Barcelona.

El ventall de cursos abraça tots els nivells d’idiomes, i estan disponibles per a totes les edats a partir de Primària.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*