‘El Diari de l’Educació’ presentem llibre i revista el 12 de març a Barcelona

El llibre 'Educacions. 40 veus sobre educació i societat' i la revista 'Ed, la Revista d'El Diari de l'Educació sortiran a principis de març i es podran adquirir gratuïtament amb la subscripció al diari.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Fa temps que us venim avisant de les novetats que preparem a El Diari de l’Educació. Doncs bé, finalment us en podem donar tots els detalls: a principis de març publicarem el llibre Educacions. 40 veus sobre educació i societat (editorial Icària) i ‘Ed, La Revista d’El Diari de l’Educació, dues publicacions que presentarem en un acte obert el proper 12 de març a les 19 h a l’escola Drassanes de Barcelona. A continuació trobareu tota la informació sobre l’acte, el llibre i la revista. Si us feu subscriptors del diari, rebreu totes dues publicacions a casa. El Diari de l’Educació i els nous projectes que presentem només són possibles amb el suport dels subscriptors.

Escola Drassanes, la primera presentació

El proper 12 de març, a les 19 h, presentem El Diari de l’Educació juntament amb el llibre i la revista. Serà un acte obert a l’escola Drassanes de Barcelona (c/ Nou de Sant Francesc, 9) en format taula rodona, amb la presència de quatre dels autors que han participat en el llibre Educacions. 40 veus sobre educació i societat:

  • Sònia Farré. Professora de llengua i literatura  i membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute.
  • Jaume Funes. Psicòleg, educador i periodista.
  • Jordi Mir. Professor d’ètica i filosofia política a la UPF i membre de l’Observatori del Sistema Universitari.
  • Marina Subirats. Catedràtica emèrita de sociologia de la UAB i experta en coeducació i desigualtats.

Moderarà la taula Pau Rodríguez, coordinador d’El Diari de l’Educació.

La taula rodona abordarà la importància de les relacions entre escola i societat des de les perspectives dels diferents ponents, i en acabat s’obrirà un col·loqui per a què participi el públic.

Aquesta és la primera presentació que tenim programada, però en els propers dies n’anirem anunciant de noves per tot el territori. Tenim especials ganes de sortir al carrer a conèixer-vos i que ens expliqueu les vostres inquietuds.

‘Educacions. 40 veus sobre educació i societat’

portadaEns fa molta il·lusió anunciar la publicació d’Educacions. 40 veus sobre educació i societat, un treball que hem coordinat des d’El Diari de l’Educació i en el qual hi han participat fins a 40 autors: vint d’ells persones del sector educatiu, i vint d’altres àmbits socials.

Tots ells reflexionen en el llibre sobre la importància d’enfortir el binomi educació-societat en àmbits tan rellevants i d’actualitat com l’economia, el gènere, la ciència, la participació ciutadana o les noves tecnologies.

Clicant aquí trobareu tots els detalls del llibre.

 

‘Ed, la Revista d’El Diari de l’Educació

00_00_PortadaDesprés d’un any publicant regularment en format digital, hem decidit fer el salt al paper amb l’edició d’una revista, ‘Ed – La Revista d’El Diari de l’Educació. Es tracta d’una publicació exclusiva que esperem que vulgueu col·leccionar a les vostres prestatgeries, amb 100 pàgines plenes d’entrevistes, reflexions i reportatges de gran qualitat. Comptarà amb un dossier monogràfic sobre gènere, Educar en la diferència, amb un reportatge central sobre els rols de gènere als patis de les escoles a càrrec de l’escriptor Gabi Martínez i la fotoperiodista Carmen Secanella.

La publicació recollirà les reflexions d’un grapat de firmes amb solvència: Irene Alerm, Xavier Besalú, Jaume Carbonell, Clara Darder, Maria Antònia Font, Jaume Fullana, Francesc Imbernon, Jordi Mir, Eduard Muntaner, Àngels Rabadà i Paula Veciana.

A més, a l’entrevista hi podreu trobar continguts de profunditat com una entrevista amb el professor Xavier Melgarejo i un reportatge sobre els efectes de la globalització en el sistema universitari.

La revista surt de moment com una publicació anual, però tenim l’esperança que la implicació i el compromís dels nous subscriptors permeti ampliar-ne la periodicitat.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Deu mirades als reptes de futur, arriba Ed #4, la Revista d’El Diari de l’Educació - El blog de la redacció

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*