Debat a L’Alternativa TV aquest dimarts sobre el 3+2 i el futur de la universitat

'El Diari de l'Educació' emetrà en directe a partir de les 12:30 el debat sobre el 3+2 i el futur de la universitat amb Josep Ferrer, Isabel Benítez, Sílvia Carrasco i João França.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Manifestació estudiantil contra el 3+2 / ENRIC CATALÀ

Manifestació estudiantil contra el 3+2 / ENRIC CATALÀ

Aquest dimarts el debat sobre la universitat arriba al programa L’Alternativa, impulsat per la Fundació Periodisme Plural –que edita El Diari de l’Educació–, l’associació SICOM – Solidaritat i Comunicació, les revistes Alternativas Económicas i Mongolia i el col·lectiu La Llamborda.

Josep Ferrer, exrector de la UPC i impulsor del IV Congrés Universitari de Catalunya, Isabel Benítez, exportaveu del Comitè de Vaga contra Bolonya, Sílvia Carrasco, vicerectora d’estudiants de la UAB, i João França, periodista d’El Diari de l’Educació, participaran en un debat moderat per Frederic Pahisa sobre el model del 3+2 recentment aprovat pel Ministeri i el futur de la universitat pública. Prèviament el programa comptarà amb una entrevista al catedràtic de Periodisme de la UAB Jose Manuel Pérez Tornero.

El debat es podrà seguir en directe a partir de les 12:30 a El Diari de l’Educació, a L’Alternativa TV i als webs dels diferents mitjans col·laboradors. També es podrà tornar a veure posteriorment al diari.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*