Xavier Besalú guanya el premi Josep Pallach per un article publicat a ‘El Diari de l’Educació’

El guardó premia Besalú per l'article 'Són culpables els malalts de càncer del dèficit sanitari?', publicat el 7 de febrer de 2014 a El Diari de l'Educació.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

El professor de pedagogia de la Universitat de Girona, Xavier Besalú, ha guanyat el I Premi d’Articles Periodístics de caire educatiu transversal Josep Pallach, que atorga l’Ajuntament de Palafrugell. El guardó premia Besalú per l’article Són culpables els malalts de càncer del dèficit sanitari?, publicat el 7 de febrer de 2014 a El Diari de l’Educació. Xavier Besalú és col·laborador mensual d’El Diari de l’Educació amb els seus articles d’anàlisi i opinió.

Aquests premis els organitza la Fundació Josep Pallach en col·laboració amb els ajuntaments de Figueres, Palafrugell i Begur. El guardó principal d’aquesta edició se l’ha endut l’institut Illa de Rodes de Roses pel treball ‘illARgonauta’.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*