Per Sant Jordi regala #Educacions!

Podràs passar per la redacció (c/ Bailén, 5, Barcelona) a buscar el llibre i a conversar amb els periodistes del diari qualsevol dia d'aquesta setmana.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

PortadaAquest Sant Jordi regala ‘Educacions’, el llibre impulsat per El Diari de l’Educació que aplega 40 veus que reflexionen sobre educació i societat. Des del diari volem estar presents en el teu Sant Jordi, i per això t’oferim que et subscriguis al diari -per tan sols 5 euros al mes- i puguis venir a buscar a la nostra redacció el llibre ‘Educacions’ i també de regal la revista ‘Ed – El Diari de l’Educació’, una publicació en paper anual que aprofundeix en els principals temes que hem tractat al diari al llarg de l’any.

Podràs passar per la redacció (c/ Bailén, 5, Barcelona) a buscar el llibre i a conversar amb els periodistes del diari qualsevol dia d’aquesta setmana. I el dia de Sant Jordi també pots venir a recollir el llibre i la revista a la parada que tindrem a Barcelona -estand compartit amb l’Editorial Octaedro-, al creuament entre passeig de Sant Joan i el carrer Ali Bei.

Recuperem els vídeos de l’acte de presentació del llibre, elaborats per Victòria Oliveres.

https://youtu.be/9k3pwy1_APw

https://youtu.be/tqKd0DiKzwU

https://youtu.be/Nxf2AXogDxM

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*