Debat electoral sobre l’escola inclusiva amb la col·laboració d’El Diari de l’Educació

L'acte tindrà lloc al Centre Cívic La Sedeta (Barcelona) el proper 22 de setembre a les 18 h, i anirà precedit per una ponència de Joan Carles Mèlich, professor titular de Filosofia de l'Educació la UAB.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
Debat Escola Inclusiva (1)

Quin camí ens porta a l’escola inclusiva?

En les eleccions al Parlament de Catalunya del 27 de setembre l’educació es juga moltes coses: entre elles, el futur de l’escola inclusiva. La situació dels infants amb necessitats educatives especials no acostuma a ser tema de debat per als candidats a la presidència de la Generalitat. Per això, El Diari de l’Educació, juntament amb la Plataforma Escola Inclusival’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO) i l’Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya (APECC), organitza el debat electoral Quin camí ens porta a l’escola inclusiva?, per conèixer el model d’educació inclusiva que plantegen els partits polítics catalans.

L’acte tindrà lloc al Centre Cívic La Sedeta (carrer de Sicília, 321, Barcelona) el proper 22 de setembre a les 18 h. Hi participaran per part de les formacions polítiques Anna Simó (Junts pel Sí), Marta Moreta (PSC), Gemma Lienas (Catalunya Sí que es Pot), Fernando Sánchez-Costa (PP), Manuel Mateos (C’s), Josep Riera (CUP) i Oriol Gil (UDC). El debat anirà precedit, a les 17.30 h, per una ponència de Joan Carles Mèlich, professor titular de Filosofia de l’Educació la UAB.

L’aforament és limitat, es prega enviar confirmació a escolainclusiva.plataforma@gmail.com. Els que no pugueu venir, podreu seguir el debat via Twitter amb el hashtag #EscolaInclusiva27S.

20150428_tebVist-383

Presentadors de TEBVist

Radiografia de l’escola inclusiva

El Diari de l’Educació ha abordat en més d’una ocasió els reptes i mancances de l’escolarització dels infants amb necessitats educatives especials, en el que s’ha constatat com el retrocés d’un model, el de l’escola inclusiva, que per altra banda mai s’havia arribat a consolidar. Les entrevistes a Federico Mayor Zaragoza o Gordon Porter, així com els articles d’anàlisi de Josep Maria Jarque, han servit per contextualitzar després informacions com la de l’elaboració del nou decret sobre les necessitats educatives especials. Altres reportatges, com el de TEBVist o la Bea estan entre els més llegits de la història del diari.

2 Comentaris on Debat electoral sobre l’escola inclusiva amb la col·laboració d’El Diari de l’Educació

 1. Manuel Valero Ribes // 18 de setembre de 2015 a les 9:19 // Respon

  Què … Practiqueu la censura a “comentaris” d’un tema de opinió política …?

  Enhorabona … !!!

  L’avi Manel #YOSOYAUTISTA

 2. Manuel Valero Ribes // 18 de setembre de 2015 a les 15:04 // Respon

  Comentari 2. Per si no va ser “censurat” i és culpa meva, disculpes i ho sento…!
  Els del debat si els conec, són polítics en període electoral, tots iguals, que prometen el que mai compleixen, menteixen més del que s’espera i no donen solucions als drets de l’escola inclusiva ja reconeguts per la llei. I suposo que no estic dient res que no ha passat en legislatures actuals i en totes les anteriors … !!!

  L’avi Manel ‪#‎YOSOYAUTISTA‬

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*