VÍDEO | Debat sobre l’escola inclusiva amb els candidats al 27-S

El Centre Cívic de La Sedeta es va omplir per escoltar el debat dels candidats a les eleccions del 27-S sobre el futur de l'escola inclusiva. Aquí trobaràs el vídeo.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

El Centre Cívic de La Sedeta es va omplir per escoltar les propostes dels candidats a les eleccions del 27-S sobre el futur de l’escola inclusiva. Al debat, organitzat per la Plataforma Escola Inclusival’Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO), l’Associació de Professors de les Escoles Cristianes de Catalunya (APECC) i El Diari de l’Educació hi van participar tots els partits: Anna Simó (Junts pel Sí), Marta Moreta (PSC), Gemma Lienas (Catalunya Sí que es Pot), Fernando Sánchez-Costa (PP), Manuel Mateos (C’s), Josep Riera (CUP) i Oriol Gil (UDC).

En el vídeo que encapçala aquest article trobareu el resultat del debat. I a continuació, podeu consultar també la grabació de les intervencions del públic –amb les respectives respostes dels polítics– i la reflexió inicial a càrrec el professor Filosofia de l’Educació Joan-Carles Mèlich.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*