‘No t’aturis’, drets dels infants i gamificació, segueix la nostra secció a Barcelona FM!

El Diari de l’Educació seguim cada setmana a Barcelona FM comentant les notícies més destacades de la setmana.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

El Diari de l’Educació seguim cada setmana a Barcelona FM comentant les notícies més destacades de la setmana. Aquest últim mes hem parlat a la ràdio del documental ‘No t’aturis’, de la Convenció dels Drets dels Infants i de la gamificació a les aules.

Quines són les inquietuds, esperances, neguits i plans de futur d’un estudiant de Segon de Batxillerat en un institut del Raval? El documental ‘No t’aturis’ dóna la veu a aquests joves que afronten un any crucial per a les seves vides. En parlem amb la directora Aïda Torrent.


La setmana passada es van complir 26 anys de l’aprovació de la Convenció dels Drets dels Infants. Quina és la seva situació avui? Amb els nivells de pobresa infantil actuals, tenen els infants tots els seus drets garantits? Responem a aquests dubtes amb Anna Folch, presidenta d’UNICEF.

A jugar, al pati o a casa. I a estudiar, a l’escola. Aquesta dicotomia s’ha acabat. També es pot aprendre en un ambient lúdic, adaptant les assignatures a les característiques del joc. És la gamificació. Però com es pot aplicar? Ho explica Oriol Ripoll, expert en jocs i professor de la UB.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*