Neix ‘El Diario de la Educación’: un nou espai, la mateixa essència

Aquest dimecres engega el projecte d'El Diario de la Educación. Ho fa en forma de blog, però a partir de l'octubre es podrà llegir en format de diari digital, molt similar a El Diari de l'Educació

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Aquest dimecres engega el projecte d’El Diario de la Educación. Ho fa en forma de blog, però a partir de l’octubre es podrà llegir en format de diari digital, molt similar a El Diari de l’Educació. Ens fa molta il·lusió anunciar-vos la seva estrena, perquè es tracta d’un projecte en què treballem des de fa molts mesos i que ens permetrà arribar a moltíssims més lectors.

D’entrada, us volem deixar clar que El Diario de la Educación no serà una mera versió en castellà d’El Diari de l’Educació, sinó que serà un mitjà digital en si mateix. Comptarà amb una organització i uns recursos propis, però estarà impulsat per la Fundació Periodisme Plural, la mateixa editora d’El Diari de l’Educació. És a dir, serem dos mitjans diferents sota un mateix paraigua. Volgudament interdependents. Compartirem continguts, ofertes a subscriptors, i evidentment la forma de veure el periodisme i l’educació que ha caracteritzat el diari fins ara: informació i anàlisi independent i rigorosa compromesa amb la comunitat educativa.

A la vegada, us volem deixar clar que el naixement d’aquest nou projecte no suposarà cap canvi –i molt menys pèrdua de qualitat o de recursos– per El Diari de l’Educació. L’equip actual, coordinat per Pau Rodríguez, es manté, com es mantindrà també el seu marc de referència català.

El Diario de la Educación estarà dirigit pel periodista Pablo Gutiérrez, i comptarà amb firmes de diferents punts d’Espanya i Llatinoamèrica. El seu principal objectiu serà donar cobertura i canalitzar els principals debats que sacsegen el panorama educatiu global. De fet, a això es dedica El Diari de l’Educació des que va néixer al gener del 2014. I n’estem molt satisfets.

Per últim, i com qualsevol iniciativa que posem en marxa, no hauria estat possible sense el suport de tots els subscriptors d’El Diari de l’Educació. Ara us animem a que difongueu El Diario de la Educación i a que el seguiu a través de Twitter i Facebook.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*