El futur de l’escola inclusiva: presentació de la revista d’El Diari de l’Educació el 8 de novembre

L'acte tindrà lloc a les 18 h la Sala Mirador del CCCB, que té un aforament limitat per a 150 persones. L'entrada és gratuïta.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Trobar-nos amb els lectors sempre fa il·lusió. La presencialitat ens aporta un escalf especial a l’equip d’un diari digital com el nostre. Per això estem encantats d’anunciar-vos que el proper 8 de novembre, a les 18 h, presentarem al CCCB (Montalegre, 6, Barcelona) la revista en paper ‘Ed – La revista d’El Diari de l’Educació’, una publicació que editem un cop a l’any i que aquesta vegada porta per nom El dret a una escola per a tothom.

La revista dedica un dossier especial al model d’educació inclusiva que tenim. També al que volem, que no és altre que el que necessitem. És per això que en l’acte de presentació intentarem resoldre els següents interrogants: quin és el futur de l’escola inclusiva a Catalunya? Quins són els reptes que han d’afrontar els centres d’educació especial? Es pot avançar sense més recursos econòmics i humans? Quin ha de ser el paper de les famílies als centres? Per a resoldre-les comptarem amb un debat amb Mercè Esteve Balagué, subdirectora general d’Ordenació i Atenció a la Diversitat del departament d’Ensenyament, Sandra Morales, directora de l’escola Els Xiprers de Barcelona, i Josep Font, exdirector de l’escola Estel, de Vic. La taula estarà moderada pel periodista del diari Pau Rodríguez.

L’acte tindrà lloc a la Sala Mirador del CCCB, que té un aforament limitat per a 150 persones. L’entrada és gratuïta.

Un acte com aquest, així com la publicació de la revista en paper, no seria possible sense la col·laboració dels nostres subscriptors. Tampoc ho seria el diari. És per això que us animem a fer-vos-en, per només cinc euros al mes, i com a agraïment rebreu a casa vostra la revista en paper d’aquest any i també la del 2015, dedicada a la coeducació, i que va ser premiada per l’Ajuntament de Barcelona.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*