Fotografies solidàries

Aquesta és la setena edició del calendari, una iniciativa de l'Inout Hostel i un grup de fotògrafs que any rere any hi col·laboren de manera solidària. A l'edició d'enguany hi ha participat la fotògrafa del Diari de l'Educació, Sandra Lázaro, il·lustrant el mes de desembre.

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Treballadors de l’INOUT Hostel a la imatge del mes de desembre del calendari / ©SANDRA LÁZARO

Treballadors de l’INOUT Hostel a la imatge del mes de desembre del calendari / ©SANDRA LÁZARO

12 fotogràfs han participat, un any més, en el calendari solidari de l’Inout Hostel Barcelona. A través de les imatges, els fotografs han volgut mostrar el dia a dia dels treballadors de l’hostal. Aquest hostel és un centre de treball sense ànim de lucre que disposa del primer servei d’hosteleria d’Europa on el 90% dels seus treballadors pateixen alguna discapacitat, la majoria intel·lectual. El centre està situat al Parc Natural de Collserola.

Aquesta és la setena edició del calendari, una iniciativa de l’Inout Hostel i un grup de fotògrafs que any rere any hi col·laboren de manera solidària. A l’edició d’enguany hi ha participat la fotògrafa del Diari de l’Educació, Sandra Lázaro, il·lustrant el mes de desembre.

Mª José Pujol i Kika Sauquet, impulsores del projecte, fa sis anys van proposar als fotògrafs Paco Elvira i Pepe Encinas la creació d’un calendari per donar més difusió a aquest hostal. El fotògraf Paco Elvira va morir l’any 2013 en un accident al Garraf, però des d’aleshores altres professionals de la imatge s’han unit al projecte. Amb aquest calendari també es vol recordar la feina d’Elvira.

Els fotògrafs solidaris que han participat en aquesta setena edició són: Manel Ubeda (gener); Ignasi Renom (febrer); Vicens Forner (març); Cristina Calderer (abril); Danny Caminal (maig); Kim Manresa (juny); Salvador Sansuán (juliol); Víctor Encinas (agost); Miquel Anglarill (setembre); Pepe Encinas (octubre); Joan Manuel Baliellas (novembre) i Sandra Lázaro (desembre).

Els fotògrafs que han participat en el calendari / INOUT Hostel

Els fotògrafs que han participat en el calendari / INOUT Hostel

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*