Per Sant Jordi, els 4 llibres d’El Diari de l’Educació!

a tens pensats els llibres que et compraràs per Sant Jordi? I els que regalaràs? Amb una sola subscripció a El Diari de l'Educació –per 5 euros al mes!– rebràs quatre llibres cada any

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Ja tens pensats els llibres que et compraràs per Sant Jordi? I els que regalaràs? Amb una sola subscripció a El Diari de l’Educació –per 5 euros al mes!– rebràs quatre llibres cada any. Dos d’ells te’ls farem arribar immediatament. Si et subscrius aviat, t’arribaran abans que hagis de córrer a fer cues a les llibreries els dies previs a Sant Jordi! Els altres dos llibres els publicarem –i enviarem– al setembre.

Ah, i pel mateix preu rebràs també la revista en paper que editem cada any!

Aquí et pots subscriure

Els quatre llibres que editem aquest 2017 són els següents (els dos primers seran els que rebràs d’entrada; els altres dos, al setembre):

  1. Coeducació, aposta per la llibertat. Per Marina Subirats, catedràtica emèrita de Sociologia de la UAB i experta en coeducació.
  2. Escola, famílies i comunitat. Per Jordi Collet i Antoni Tort, professors de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia de la Universitat de Vic, respectivament.
  3. Innovació i equitat. Per Xavier Martínez Celorrio, professor de Sociologia de l’Educació a la UB i autor d’estudis sobre desigualtats i mobilitat social.
  4. Benestar, bon tracte i democràcia. Per Heike Freire, llicenciada en filosofia i psicologia per la Universitat de París X Nanterre i col·laboradora de diverses publicacions especialitzades en educació.

Tots quatre llibres són de format breu, pensats sobretot per introduir i emmarcar debats que considerem clau en el moment educatiu actual.

Aquesta col·lecció és probablement una de les empreses més ambicioses i il·lusionants d’El Diari de l’Educació des que vam posar-nos en marxa.

Moltíssimes gràcies per acompanyar-nos.

L’equip d’El Diari de l’Educació

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*