Presentació del llibre ‘Escola, famílies i comunitat’, amb els autors Jordi Collet i Antoni Tort

L'acte tindrà lloc el dimecres 17 de maig a les 18.30 h a la seu de la Fundació Ferrer i Guàrdia. Hi participaran també Montse Conejo (FaPaC) i Maria Vinuesa (Rosa Sensat).

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Cartell de presentació del llibre.

Quina és la relació òptima entre les famílies, l’escola i el seu entorn? Com es poden enfortir els llaços de col·laboració entre tots aquests agents educatius? I la participació dels pares i mares que, pel que sigui, estan més allunyats dels centres? Aquestes són algunes de les preguntes que s’intenten respondre al llibre Escola, famílies i comunitat, de Jordi Collet i Antoni Tort, tots dos professors de la Facultat d’Educació de la Universitat de Vic.

rPer aprofundir en aquest debat, hem organitzat una presentació pública del llibre el proper 17 de maig a les 18.30 h a la seu de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia (carrer Avinyó, 44, Barcelona). L’acte consistirà en una taula rodona conformada pels autors de la publicació, Montse Conejo (presidenta de FaPaC) i Maria Vinuesa (Rosa Sensat). Moderarà el debat el pedagog i assessor d’El Diari de l’Educació Jaume Carbonell.

Escola, famílies i comunitat és un dels quatre llibres que de la col·lecció que hem estrenat aquest curs, i que regalem als nostres subscriptors. Els altres tres són Coeducació, aposta per la llibertat (Marina Subirats), Innovació i equitat (Xavier Martínez Celorrio) i Benestar, bon tracte i democràcia (Heike Freire). Per només 5 euros al mes et pots subscriure a El Diari de l’Educació i rebre tots aquests llibres a casa teva!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*