Fes-te subscriptor abans del 12 de juliol i rebràs el paquet de llibres per aquest estiu

Es tracta dels llibres 'Coeducació, una aposta per la llibertat', de Marina Subirats, i 'Escola, famílies i comunitat', de Jordi Collet i Antoni Tort. Els actuals subscriptors ja els han rebut

Redacció - El Diari de l'Educació
 

Pensant en les lectures d’aquest estiu? Ja has passat per la llibreria? O has optat per anar a la biblioteca i arreplegar tots els llibres que et permet el préstec? Tens ja a punt el totxo que et van regalar per Sant Jordi per devorar-lo durant les càlides tardes d’agost? Doncs encara tenim dues propostes més per tu. Si et fas subscriptor d’El Diari de l’Educació abans del 12 de juliol, rebràs a casa els dos llibres que hem editat aquest curs per sumar-los a les teves lectures d’estiu, així com la revista en paper del curs passat, sobre l’educació inclusiva. 

Aquí et pots subscriure

Es tracta dels llibres Coeducació, una aposta per la llibertat, de Marina Subirats, i Escola, famílies i comunitat, de Jordi Collet i Antoni Tort. Els actuals subscriptors ja els han rebut. A més, formen part d’un paquet que està integrat per dos llibres més i la nostra revista anual en paper, que rebràs també de forma gratuïta a partir del setembre. Els dos llibres restants són Innovació i equitat, de Xavier Martínez Celorrio, i Benestar, bon tracte i democràcia, de Heike Freire.

Aquí pots consultar tota la informació sobre les publicacions.

El termini de subscripcions abans del 12 de juliol el posem perquè, a partir de llavors, el servei d’enviaments queda aturat per vacances. Així doncs, els que us feu subscriptors a partir d’aquella data ja rebreu els llibres al setembre.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*