‘Desigualtats socials, desigualtats educatives’, debat el proper 7 de setembre

El debat comptarà amb, Paula Veciana, Victòria Campi, Jordi Collet i Pablo Gentili, aprofitant l'estada d'aquest últim a Barcelona. L’acte servirà també per celebrar el 50è aniversari de CLACSO

Redacció - El Diari de l'Educació
 

L’Espai Contrabandos i El Diari de l’Educació i us convidem a l’acte Desigualtats socials, desigualtats educatives que farem el proper dia 7 de setembre a les 19 h a l’Espai Contrabandos (c/Junta de Comerç, 20, Barcelona) aprofitant l’estada a Barcelona de Pablo Gentili, secretari general de CLACSO. L’acte, que comptarà amb la participació de Paula Veciana, Jordi Collet i Victòria Campi servirà, també, per a celebrar el 50è aniversari de CLACSO.

Pablo Gentili és el secretari executiu de CLACSO, el Consell Llatinoamericà de Ciències Socials. És professor de la Universidade do Estado do Rio de Janeiro i coordinador de polítiques educatives de la Universidad Metropolitana para la Educación y el Trabajo (UMET).

Paula Veciana és directora de Social Business City Barcelona. Professora d’economia a la Universitat Autònoma de Barcelona. Reflexiona sobre temes de educació, política, ètica i economia al blog Racons de pensar.

Victòria Campi fa 45 anys que és mestra de Primària a escoles de la Mina i Nou Barris, a Barcelona. Els últims 15 anys ha dirigit l’escola Calderón.

Jordi Collet és sociòleg i professor a la Universitat de Vic. Amb el pedagog Antoni Tort acaba de publicar Escola, famílies i comunitat. Participa al projecte Enxaneta, d’acompanyament a l’èxit escolar, desenvolupat amb el Consell Comarcal d’Osona.

 

* En una primera versió de l’acte no hi havia la presència de Paula Veciana ni de Victòria Campi. La seva incorporació forma part d’una rectificació: en els darrers dies ens havien arribat queixes pel fet que tots els ponents del debat fossin homes (essent, a més, una taula sobre desigualtats i sobre educació). Rectifiquem, doncs, i celebrem poder comptar amb les aportacions d’una mestra de llarga trajectòria com Campi i de l’economista Veciana.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*