Innovació i equitat, educació emocional… i la nova revista en paper: fes-te subscriptor per rebre-ho

Acabem de publicar dos llibres de col·lecció amb l’Editorial Octaedro: 'Innovació i equitat educativa', del sociòleg Xavier Martínez Celorrio, i 'La formació emocional del professorat', escrit per un equip liderat per Pere Darder

Redacció - El Diari de l'Educació
 

A El Diari de l’Educació continuem pensant en tu. El nostre projecte de periodisme independent compromès amb la comunitat educativa avança gràcies als lectors i, sobretot, als subscriptors.

Estem molt satisfets tenir a punt la revista en paper Ed – La revista d’El Diari de l’Educació d’aquest 2017, amb un recull de 20 entrevistes de les més destacades que hem publicat al llarg d’aquests anys al diari. Aquestes veus representen una visió panoràmica del que està en joc a les aules i, juntes, configuren una lliçó magistral. Esperem que et siguin útils.

La revista inclou entrevistes a Maria Teresa Codina, Jordi Collet, Marina Garcés, Jordi Jubany, Jaume Cela, Sílvia Blanch, David Bueno, Coral Regí, Boris Mir, Lolita Bosch, Joan Badia, Maria José Codina, Joan Domènech, Begonya Gasch, Ramon Barlam, Montserrat Planella, Jordi Domènech, Eva Millet, Miquel Àngel Alegre i Neus Sanmartí.

També acabem de publicar dos llibres més de la nostra col·lecció amb l’Editorial Octaedro: Innovació i equitat educativa, del sociòleg Xavier Martínez Celorrio, i La formació emocional del professorat, escrit per un equip liderat per Pere Darder. Confiem que puguin ajudar a interpretar millor dos reptes crucials que es planteja el sistema educatiu a Catalunya: el de potenciar la innovació a les aules sense perdre de vista les desigualtats i el de tenir en compte la gestió emocional a les aules.

Si vols rebre aquestes publicacions, així com els dos llibres que ja vam distribuir al febrer (Coeducació, aposta per la llibertatde Marina Subirats, i Escola, famílies i comunitat, de Jordi Collet i Antoni Tort), només cal que et facis subscriptor. Quatre llibres i una revista per 5 euros al mes!

Fes-te subscriptor

Quan vam anunciar la sèrie de llibres, és cert que n’hi apareixia un de la psicòloga Heike Freire (Benestar, bon tracte i democràcia), però per un contratemps l’hem hagut de canviar pel de Darder. Us demanem disculpes. Esperem poder-lo incloure en les properes edicions de la sèrie, de les quals us en donarem detalls aviat.

Seguim avançant amb vosaltres i esperem seguir fent-ho en un futur en què els mitjans de comunicació que aposten per la independència, el rigor i la pluralitat seran més necessaris que mai.

3 Trackbacks & Pingbacks

  1. El Diari de l'Educació cumple 5 años ¡Ayúdanos a cumplir muchos más!
  2. El Diari de l’Educació fa 5 anys, ajuda’ns a fer-ne molts més!
  3. El Diari de l’Educació fa 5 anys, ajuda’ns a fer-ne molts més!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*