“La llengua no es toca”

Des de l'associació de mestres jubilats RELLA mostren el seu rebuig públic a les amenaces al model d'immersió lingüístic

Grup Educació Rella
 

Davant la possibilitat que l’Estat espanyol actuï una vegada més contra la nostra escola que tant ens ha costat aconseguir i mantenir, des de RELLA, Associació de mestres i professorat jubilats, volem fer manifesta la nostra indignació i el nostre rebuig a aquestes maquinacions.

Des de la Junta es mostra compromís a col·laborar amb tots els altres àmbits educatius en totes les accions que aquests acordin dur a terme per aturar aquesta ingerència inacceptable en aquest àmbit en què el Govern català té competències exclusives.

Estem convençudes i convençuts que una vegada més aturarem aquest despropòsit!

La Junta

Enllaç a La Plataforma per la Llengua per recollir signatures a favor del català a l’escola

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*