Personalització de l’aprenentatge des d’una visió comunitària

22 d'octubre de 2018 - Ana Marín

Dissabte es va realitzar al Centre Cívic Bellvitge-Gornal la jornada de treball al voltant de la personalització educativa des d’una visió comunitària, organitzada per l’Aliança Educació 360 amb la finalitat de dotar de contingut pedagògic la proposta i co-crear amb els i les assistents des de la mirada de l’educació adaptada a la persona.

És hora, Honorable; és ara

23 de maig de 2018 - Ricard Aymerich

És hora de tancar el capítol fosc d’aquesta nit de centenars de jornades que passaran a la història com “les del 155”, que només ens ha dut malfiança, autocensura i malestar.

L’institut escola, repte i oportunitat

6 d'abril de 2018 - Laura Cera

Docents, famílies, universitat i administracions veuen amb bons ulls el model i aposten perquè estigui vinculat a l’entorn que l’envolta. Una relació en la que el paper dels municipis és essencial.

L’adoctrinament a l’escola catalana: ensenyar a dubtar

20 de març de 2018 - Marc Martínez

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa va organitzar el passat 3 de març una jornada de reflexió al voltant de les acusacions per adoctrinament que en els últims mesos s’han adreçat als centres educatius de Catalunya, incloent-hi citacions judicials a alguns dels mestres que han volgut debatre a les aules la realitat que avui afronta el país.

1 2 3