És hora, Honorable; és ara

23 de maig de 2018 - Ricard Aymerich

És hora de tancar el capítol fosc d’aquesta nit de centenars de jornades que passaran a la història com “les del 155”, que només ens ha dut malfiança, autocensura i malestar.

L’institut escola, repte i oportunitat

6 d'abril de 2018 - Laura Cera

Docents, famílies, universitat i administracions veuen amb bons ulls el model i aposten perquè estigui vinculat a l’entorn que l’envolta. Una relació en la que el paper dels municipis és essencial.

L’adoctrinament a l’escola catalana: ensenyar a dubtar

20 de març de 2018 - Marc Martínez

El Marc Unitari de la Comunitat Educativa va organitzar el passat 3 de març una jornada de reflexió al voltant de les acusacions per adoctrinament que en els últims mesos s’han adreçat als centres educatius de Catalunya, incloent-hi citacions judicials a alguns dels mestres que han volgut debatre a les aules la realitat que avui afronta el país.

De les arrels al canvi

24 de gener de 2017 - Elena GRuiz

El Seminari d’Educació del Casal del Mestre de Granollers s’inscriu en el moviment internacional de Societats en Canvi i mira de desfer camí per a transformar les relacions amb l’entorn i reduir la petjada ecològica des de l’educació pública.

30 anys en moviment

22 de novembre de 2016 - Elena GRuiz

Amb l’acte de celebració del 30è aniversari la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) volia encetar un debat al voltant de la transformació educativa en el sentit més ampli.

1 2