La Universitat de Londres pretén tancar el seu Institut d’Estudis Anglesos

El centre és referent en l'estudi de la llengua i la literatura anglesa i està especialitzat en història del llibre, paleografia i estudis textuals.

João França
 
 

La Senate House, centre administratiu de la Universitat de Londres, on es troba l'Institut d'Estudis Anglesos / CC by-sa stevecadman (Wikimedia Commons)

La Senate House, on es troba l’Institut d’Estudis Anglesos / CC by-sa stevecadman (Wikimedia Commons)

La Universitat de Londres pretén tancar el seu Institut d’Estudis Anglesos, segons informa Times of Higher Education. El centre amenaçat, un dels 10 que formen l’Escola d’Estudis Avançats de la universitat, és referent en l’estudi de la llengua i la literatura anglesa i està especialitzat en història del llibre, paleografia i estudis textuals.

Segons informa el portal britànic, el responsable de l’Escola d’Estudis Avançats justifica la proposta en una retallada pressupostària i proposa com a solució seguir amb les activitats de l’Institut en altres dos centres de l’escola, l’Institut de Recerca Històrica i l’Institut de Llengües Modernes.

La “recomanació”, que d’aprovar-se es faria efectiva el dia 1 d’agost, ha tingut com a resposta la dimissió del cap del consell assessor de l’Institut. David McKitterick assegura que la mesura posarà en qüestió el compromís acadèmic de la universitat.

RELACIONADA:

Reaccions al tancament de Filologia Romànica: “No hi haurà possibilitat de fabricar més ‘Martins de Riquer'”

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*