L’equip de debats de Harvard perd davant un grup d’interns d’una presó de Nova York

Un grup d'interns d'una presó de Nova York es va imposar recentment al grup de debat més prestigiós del món: el de la universitat de Harvard, que en el darrer any s'havia proclamat campió en la lliga de debats dels Estats Units i el campionat del món.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 

Foto: Niklas Tenhaef

Foto: Niklas Tenhaef

Un grup d’interns d’una presó de Nova York es va imposar recentment al grup de debat més prestigiós del món: el de la universitat de Harvard, que en el darrer any s’havia proclamat campió en la lliga de debats dels Estats Units i el campionat del món.

Els presoners de la Eastern New York Correctional Facility havien format un grup de debat després d’assistir a cursos impartits per una universitat propera, la Bard College. Van desafiar els estudiants de Harvard, i en un debat que va tenir lloc a la mateixa presó –i que va girar al voltant de l’accés als estudis dels immigrants irregulars– es van imposar davant un jurat imparcial.

Així ho han recollit la majoria de mitjans anglosaxons (n’és un exemple la BBC). En una entrada penjada el seu Facebook, el grup de Harvard va expressar el següent: “Hi ha pocs equips contra els quals ens sentim tan orgullosos d’haver perdut un debat com amb l’equip fenomenalment intel·ligent i organitzat com el d’aquest cap de setmana”, en referència als interns del correccional de Nova York.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*