Tampons que ballen i genitals que canten, els vídeos infantils que han agitat Suècia

El canal infantil de la televisió pública sueca està creant tot un fenomen amb els seus videoclips amb l'objectiu d'educar sobre el cos i la sexualitat

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 

https://youtu.be/q4lbRCKbuCE

El canal infantil de la televisió pública sueca està creant tot un fenomen amb els seus videoclips amb l’objectiu d’educar sobre el cos i la sexualitat. Al mes de gener van difondre un vídeo –que ja compta amb més de 6 milions de visualitzacions a Youtube– amb uns genitals masculins i femenins animats que cantaven la cançó Snoppen och Snippan (el nom infantil amb què es refereixen als genitals).

Doncs bé, aquesta setmana el canal ha llançat el videoclip The Period Song, la cançó de la regla. Es tracta d’un videoclip que té com a objectiu desestigmatitzar la menstruació i explicar-la als nens i nenes.

Els vídeos, tanmateix, no han estat exempts de polèmica. Moltes famílies han criticat a les xarxes socials que el vídeo dels genitals s’hagi emès en un programa infantil, anomenat Bacilakuten, dirigit a infants de tres a sis anys. També s’ha criticat algunes estrofes de la cançó, que consideren la vagina “prudent, innocent i dolça” i el penis “salvatge”. El diari Guardian recollia al gener aquesta polèmica.

https://youtu.be/Qd22–XZ31c

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*