La majoria de nens prefereix jugar amb el pot de lleixiu que amb una joguina

El 82% dels nens prefereixen jugar amb una ampolla de lleixiu en comptes de fer-ho amb una joguina. Aquesta és la alarmant conclusió a la qual ha arribat l'experiment elaborat per l'agència holandesa Lemz

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 


El 82% dels nens prefereixen jugar amb una ampolla de lleixiu en comptes de fer-ho amb una joguina. Aquesta és la alarmant conclusió a la qual ha arribat l’experiment elaborat per l’agència holandesa Lemz, amb l’objectiu de sensibilitzar la població per prevenir els 7.500 accidents domèstics que pateixen els infants amb productes químics, segons recull Mashable.

En la mateixa línia, el 50% opta per jugar amb un llevataques i el 64%, amb un pot de pintura. L’experiment, que no arriba al nivell d’estudi, s’ha realitzat amb una camera oculta, sensors que detecten la mirada i un monitor de pulsacions cardíaques.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*