El professor que balla hip hop per acomplir un repte dels seus alumnes

Ron Clark, un professor dels Estats Units, s'ha convertit en viral per un vídeo on surt ballant amb alguns dels seus alumnes. Llegeix i descobreix perquè!

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 

https://youtu.be/ZtE1cg9KxRc

Ron Clark, un professor d’Atlanta, és la última sensació entre el professorat dels Estats Units. I tot gràcies a un vídeo on surt ballant amb alguns dels seus alumnes una cançó de hip hop del cantant Dlow. Aquest vídeo forma part del repte #doitlikemechallenge (repte fes-ho com jo) i no pretén res més que animar als alumnes a ensenyar els moviments que saben fer per expressar-se. Però Clark va més enllà amb això: el que pretén és que els seus alumnes creguin en ells mateixos, es motivin per ensenyar què saben fer, mostrar què forma part de la seva identitat i els incentiva a despertar el seu interès per altres tradicions i cultures.

L’any 2007, Clark va fundar una acadèmia privada i sense ànim de lucre per nois i noies de Secundària. El seu objectiu: ensenyar, juntament amb un equip de professors, noves pràctiques que transformin la manera d’aprendre dels alumnes i promoure el seu èxit social. És per això que els fa ballar durant les classes, puja sobre la taula per ensenyar matemàtiques o té un tobogant perquè els alumnes vagin a classe.

Qualsevol que vegi el vídeo se’n farà creus de que sigui un professor. Però Clark segueix les pautes d’altres docents que han canviat els seus mètodes d’ensenyament dels tradicionals i també han estat un èxit.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*