L’artista de grafiti Banksy deixa per sorpresa un mural en una escola de Primària

L'artista de grafiti més popular del món, l'enigmàtic Banksy, ha deixat un per sorpresa en forma de mural a l'escola Brigde Farm de Bristol (Anglaterra)

Jaume Carbonell
 

Captura de pantalla 2016-06-06 a les 19.04.58

El mural pintat per Banksy

L’artista de grafiti més popular del món, l’enigmàtic Banksy, ha deixat un per sorpresa –com és habitual en ell– en forma de mural a l’escola Brigde Farm de Bristol (Anglaterra). En arribar a l’escola aquest dilluns els alumnes s’han trobat amb el grafiti, acompanyat d’una carta on deixava escrit que “és més fàcil demanar perdó que demanar permís”, segons recull la BBC.

https://youtu.be/BQXkdb_w7uw

L’artista, originari d’aquesta ciutat, ha deixat aquest regal a l’escola després que els seus alumnes, per votació, decidissin posar el nom de Banksy a un dels quatre edificis amb què compta el col·legi. A la carta, el grafiter els ho ha agraït, i també els ha deixat clar que si no els agrada l’obra, la poden modificar. “Estic segur que als mestres no els importarà”, ha sentenciat.

El director de l’escola, Geoff Mason, ha assegurat que mantindran el mural tal com està i que no es plantegen vendre’l. El fet que hi hagi una nena que fa córrer una roda en flames no els sembla un inconvenient.

Jaume Carbonell
About Jaume Carbonell

Ha estat director de la revista Quaderns de Pedagogia i va treballar-hi com a redactor des dels seus inicis el gener de 1975. És professor de Sociologia de l'Educació a la Facultat d'Educació de la Universitat de Vic. Ha assessorat i dirigit diversos projectes editorials i ha escrit diversos articles i llibres. Treballa en qüestions relacionades amb la innovació educativa, l'escola pública, el professorat, història de l'educació, escola i entorn, i l'educació del futur. More Posts

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*