Els estudiants d’Educació Infantil són dels que menys abandonen

En un estudi elaborat per Unportal, entre les 10 carreres amb menys abandonament a Catalunya, tres corresponen a aquests estudis

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Font: Unportal

Font: Unportal

Els estudiants d’Educació Infantil són els que menys abandonen durant el primer curs del grau. En un estudi elaborat per Unportal, entre les 10 carreres amb menys abandonament a Catalunya, tres corresponen a aquests estudis: Educació Infantil a la UAB (la primera de la taula), a la UdL (la quarta) i a la URV (la sisena).

A la UAB, que ofereix 130 places en aquest grau, només un 2% dels matriculats l’any 2013 ho va deixar córrer durant el primer curs. A la Universitat de Lleida, el percentatge es va situar en el 3,3%, i a la Rovira i Virgili, en el 4,3%.

Més enllà d’aquest grau, les carreres amb més fidelitat a Cataunya són, per aquest ordre, Enginyeria en Tecnologies Aeroespacials (UPC), Medicina (UB i UAB), Microbiologia (UAB), Bioquímica (UAB), Nanociència i Nanotecnologia (UAB) i Psicologia (UVic).

A més del rànquing sobre l’índex d’abandonament, Unportal ha publicat taules sobre els estudis amb més nota de tall, amb més demanda, millor graduació, elevats rendiments, més sortides laborals, millors salaris o millor valoració dels estudis.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*