Si vens a l’Escola d’Estiu, passa pel Quiosc

Al Quiosc hi trobaràs les novetats editorials, i els llibres de sempre, editats per Rosa Sensat.

Jordi Navarro
 
 
 
quiosc

El Quiosc de l’Escola de l’any passat

Un dels llocs d’obligada visita en cada edició de l’Escola d’Estiu és el Quiosc. Habitualment, és una sala àmplia, il·luminada i plena de llibres i revistes d’educació, dels llibres i les revistes d’educació que edita Rosa Sensat.

Per als mestres i professors que participen a l’escola és sempre una oportunitat passar un, dos o més cops pel Quiosc per resseguir i fullejar les novetats anuals publicades per l’associació, així com aprofitar el descompte del 30% que s’ofereix durant els dies de l’escola per comprar-ne molts exemplars.

Com cada any, la 53a Escola d’Estiu ve farcida de novetats, algunes de les quals fins i tot les podríem anomenar bestsellers si no fos que, malauradament, el món de l’educació no és propens ni als bestsellers ni a edicions gaire llargues.

Entre les novetats d’enguany trobarem Educar després dels atemptats de Philippe Meirieu; Pim, pam, pum, poma, de Teresa Duran; Educar-se és de valents, de diversos autors, i L’escola es fa una selfie, de Ramon Breu.

Pots consultar totes les novetats a la nostra web i al quiosc.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*