Fem-ho junts!

Aquesta 52a edició de l'escola d'estiu de Rosa Sensat comença amb el propòsit d'acollir tots els mestres i educadors que ens proposem fer realitat un canvi educatiu en profunditat amb tots els reptes i oportunitats que se’ns plantegen.

Francina Martí
 
 
 

Una actuació de l’Esbart Dansaire de Sant Cugat a l’Escola d’Estiu de l’any passat

Un any més l’Escola d’Estiu és l’espai de trobada de tots els mestres compromesos i implicats en la millora de l’educació dels infants i joves del país. L’Escola d’Estiu som tots els mestres i educadors que pensem que l’infant ha de ser el protagonista del seu aprenentatge, i com no pot ser d’una altra manera també pensem que nosaltres hem de ser protagonistes de la nostra formació. En aquesta escola d’estiu no trobaràs directrius, ni receptes, sinó que estàs convidat a ser part activa, participativa, constructiva i crítica.

El repte que tenim al davant, un canvi educatiu en profunditat, és massa important perquè ningú el pugui fer tot sol: hem de sumar les fortaleses de tots els que hi participem… Fem l’Escola d’Estiu per trencar l’aïllament, el treball en solitari, perquè volem crear aquesta nova educació de manera col·lectiva, i aprendre els uns dels altres, perquè ningú no pot aprendre i avançar tot sol. Si volem que els infants i els joves aprenguin a treballar, a construir i a avançar de manera cooperativa, per què no ho hauríem de fer nosaltres?

Comença l’Escola d’Estiu… Aprofita aquest temps i aquest espai de trobada per compartir, per aprendre amb els altres, per obrir nous horitzons, per escoltar altres veus, per participar en més projectes, per crear noves maneres de fer, per comprometre’t…

Fem-ho junts!

Francina Martí
About Francina Martí

Presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat Contact: Twitter | More Posts

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*