Passa pel menjador de l’Escola d’Estiu, tastaràs menjars bons i singulars

Passa per la cafeteria de l'Escola d'Estiu. Hi trobaràs amabilitat i bon menjar.

Jordi Navarro
 
 
 

Amb la voluntat d’oferir una oferta solidària i de qualitat, enguany el menjador de la 52a Escola d’Estiu està organitzat per les dones del Sindillar/Sindihogar, el primer sindicat independent de dones treballadores de la llar i la cura de l’Estat espanyol.

Des de la seva seu al Centre Cultural de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona, i des del 2011, el sindicat treballa per desenvolupar l’autonomia i l’apoderament de les treballadores de la llar a través d’activitats dissenyades i executades per les mateixes afiliades, com l’organització del càtering de l’Escola d’Estiu d’enguany. Vine, segur que t’agradarà tot el que tastis!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*