Els mestres i professors parlen de l’Escola d’Estiu

Per formar-me, per saber-ne més, per estar amb els companys, per ampliar la mirada, per treballar en equip, per millorar com a persona i com a docent, per compartir coneixements… Per això i molt més veniu cada any a l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres els primers dies de juliol de cada any. Els mestres i professors parlen de l’Escola d’Estiu from Rosa Sensat on Vimeo.

Camila Arigón
 
 

Per formar-me, per saber-ne més, per estar amb els companys, per ampliar la mirada, per treballar en equip, per millorar com a persona i com a docent, per compartir coneixements… Per això i molt més veniu cada any a l’Escola d’Estiu de Rosa Sensat. Moltes gràcies per compartir amb nosaltres els primers dies de juliol de cada any.

Els mestres i professors parlen de l’Escola d’Estiu from Rosa Sensat on Vimeo.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*