Dona, mestra d’infantil i primària, de més de 50 anys i de Barcelona ciutat

Dona, mestra d'infantil i primària, de més de 50 anys i de Barcelona ciutat és el retrat tipus de les persones que han participat enguany a la 53a Escola d'Estiu de Rosa Sensat, que s'ha fet entre el 2 i el 10 de juliol als instituts Infanta Isabel i Joan d'Àustria de Barcelona. L'escola ha comptat amb l'assistència de 1.137 mestres i professors, 365 menys que l'any passat. El 89% han estat dones, mestres d'infantil o primària (51%), de més de 50 anys (36%) i de Barcelona ciutat (47%).

Jordi Navarro
 
 
 

Camila Arigón

Les dades en quadres

Participants per gènere

Participants per edat

Participants per població de residència

Participants per titulació

Participants segons tipus de centre on treballa

Participants segons l’etapa educativa en què treballen

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*