Et convidem a veure el documental ‘No t’aturis’ el 14 de gener: entrada gratuïta!

El proper dijous 14 de gener a les 20 h als Cinemes Girona organitzem el passi del documental 'No t'aturis'. El passi serà en format 'test screening'

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

notaturis-01

‘No t’aturis’, el proper 14 de gener a les 20 h als cinemes Girona

El proper dijous 14 de gener a les 20 h als Cinemes Girona organitzem un passi excepcional i exclusiu del documental ‘No t’aturis’. L’entrada serà gratuïta –oberta fins que es completi l’aforament– i els subscriptors d’El Diari de l’Educació poden reservar seient si ens escriuen a redaccio@diarieducacio.cat.

El documental ‘No t’aturis’, coproduït per TV3 i la productora Camille Zonca, narra la vida de quatre joves estudiants de Segon de Batxillerat del barri del Raval de Barcelona. La pel·lícula dóna veu als seus neguits, anhels, il·lusions i complicacions i com aquests afecten el seu rendiment escolar.

La projecció del documental serà en format ‘test screening’. Això significa que el documental no està acabat del tot –li falta pulir alguns detalls–, però sí prou com perquè es pugui presentar davant davant d’un públic reduït que, amb les seves valoracions, ajudi l’equip creatiu a finalitzar-lo. És a dir, que sotmetrem el documental a la valoració dels espectadors perquè el puguem perfeccionar de forma col·laborativa.

L’acte comptarà amb la participació d’Aïda Torrent, directora del documental, Jaume Funes, psicòleg i educador social, i amb l’assistència dels joves protagonistes del film.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*