Participació

Explica’ns la teva experiència amb l’educació financera a l’institut

Davant el debat sobre l'educació financera als instituts o el paper de les assignatures d'economia i emprenedoria, 'El Diari de l'Educació' vol conèixer l'experiència de qui ho viu de primera mà: tutors i tutores, professorat de matèries econòmiques, professorat de sessions puntuals d'educació financera i estudiants.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Un manifest publicat recentment per docents d’un institut de Caldes de Montbui o l’emissió del programa Salvados dedicat a l’educació financera posen de relleu el debat sobre aquesta matèria, que se suma al debat de l’emprenedoria a l’escola.

Sobre el paper de l’economia a l’educació també en parlem al llibre Educacions. 40 veus sobre educació i societat amb la professora Sònia Farré, membre de la Plataforma Auditoria Ciutadana del Deute, i l’economista Josep Manel Busqueta, membre del Seminari d’Economia Crítica Taifa. És el primer llibre que publiquem i a la presentació, el proper 12 de març, Farré participarà d’una taula rodona en què abordarem la qüestió.

El Diari de l’Educació vol conèixer l’experiència de qui viu aquesta realitat de primera mà: tutors i tutores, professorat de matèries econòmiques, professorat de sessions puntuals d’educació financera i estudiants. Per això hem elaborat un qüestionari amb el blog Racons de Pensar, que ha abordat la qüestió.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*