FaPaC llença una nova campanya per animar les famílies a triar l’escola pública

El proper dimarts a la plaça de Sant Jaume, la federació d'AMPAs presenta la campanya “Matricula a la Pública” i projecta el vídeo de promoció que distribuirà per xarxes i entre les 2.300 associacions federades.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Intervenció de Belén Tascón davant d’estudiants de la UB | Foto: FaPaC

Dimarts 20 de març, a les 18.00 de la tarda, a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona la FaPaC presentarà públicament la seva campanya “Matricula a la Pública”, amb la qual vol animar les famílies de tot el país a matricular els seus fills a l’escola pública com a millor opció, coincidint amb el període de preinscripcions escolars del 13 al 24 d’abril.

L’acte de presentació de la campanya serà públic i al carrer, segons diu l’entitat en un comunicat, “per fer visible la necessitat de promoure els centres educatius públics” i, alhora, subratllar “la inacció de l’administració per impulsar durant aquestes dates accions en aquest sentit”.

Tindrà com a eix central la projecció d’un vídeo realitzat per posar de relleu els valors de les escoles públiques i els professionals que hi treballen, i animar el conjunt de la ciutadania a considerar la pública com a millor opció. El vídeo será distribuït per xarxes socials i es farà arribar a les més de 2.300 AMPA federades de Catalunya.

Belén Tascón, presidenta de Fapac

L’acte el conduirà Roger Palà, periodista del diari digital Crític, i hi intervindran Belén Tascón i Xènia Amorós, presidenta i vicepresidenta de la FaPaC; Dan Crosas, pare de l’AFA Escola Baldiri Reixac; Rosa Cañadell, exportaveu d’USTEC-STEs; Mònica Glaenzel, actriu i mare d’escola pública; i Empar Moliner, escriptora i mare d’escola pública. La cloenda anirà a càrrec de la cantant Lídia Pujol i del grup musical Xiula.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*