Formació professional

“Hem d’ordenar l’FP i canviar la percepció de la gent; però no l’hem de dignificar perquè ja és molt digna”

22/02/2019 - Víctor Saura

Aquest matí es constitueix la Comissió Rectora de la Formació i la Qualificació Professionals, l’organisme format per Govern, patronal i sindicats que ha d’impulsar l’Agència Pública de la Formació i la Qualificació Professionals, que és l’eina a través de la qual es pretén donar l’impuls a l’FP, la posada a punt de la qual correspon a Fabian Mohedano.

Arrenca la Comissió rectora del Sistema de Formació i Qualificació Professionals

28/12/2018 - Redacció - El Diari de l'Educació

El Govern ha aprovat recentment l’acord per posar en funcionament la Comissió Rectora del Sistema de Formació i Qualificació Professional, l’òrgan de planificació i avaluació de les polítiques del sistema de Formació Professional a Catalunya. Aquest acord servirà també per impulsar la resta d’òrgans de govern del sistema de formació professional.

Rafael Garcia, el metge de família que primer va ser zelador i després infermer

05/12/2018 - Víctor Saura

És possible fracassar a la secundària i acabar sent metge? És inversemblant, però no impossible. De fet, és la història de Rafael Garcia Prado, avui metge de família i durant tretze anys zelador de l’Hospital Clínic. Va deixar penjats els estudis a 2n de BUP i es va posar a treballar en un bar. Ara, en el seu darrer any de residència, passa visita al CAP Borrell.

1 2 3 5