HazteOir col·loca un nou missatge trànsfob al seu autobús per dur-lo a Barcelona

El grup ultracatòlic torna a posar en circulació el seu autobús trànsfob amb el missatge: "Els nens tenen penis, les nenes tenen vulva. Ho diu la biologia. Respecte per a tothom. No al bullying"

eldiario.es
 
 
 

HazteOir col·loca un nou missatge trànsfob al seu autobús per portar-lo a Barcelona. / HazteOir

La campanya trànsfoba d’HazteOir continua. El grup ultracatòlic ha tornat a posar en circulació un autobús en el qual hi ha estampat un quart missatge trànsfob. “Els nens tenen penis, les nenes tenen vulva. Ho diu la biologia” és la nova frase, a la qual afegeixen “respecte per a tothom. No al bullying“. Recupera així, en part, el missatge del primer vehicle, que va ser immobilitzat per ordre judicial, tot i que elimina la part que el jutge va considerar que podia ser delicte: “Que no t’enganyin. Si neixes home, ets home. Si ets dones, seguiràs sent-ho”.

En aquesta ocasió han sobreposat els missatges que contenia el tercer vehicle que van posar en circulació. Amb el nou, el grup ultracatòlic començarà una gira per diverses ciutats espanyoles, començant per Barcelona. L’Ajuntament de la ciutat, que dirigeix ​​Ada Colau, ja havia anunciat després de la posada en marxa del primer autobús que l’immobilitzaria i li aplicaria les multes i les ordenances pertinents.

“Sortim amb molta il·lusió; estem convençuts que l’alcaldessa de Barcelona respectarà el dret a la llibertat d’expressió de tots els ciutadans”, ha expressat Ignacio Arsuaga, president d’HazteOir, que ha assegurat que molts barcelonins esperen que l’autobús arribi “amb independència que a l’alcaldessa o l’establishment polític o determinats mitjans no els agradi”.

La campanya trànsfoba d’HazteOir va començar el passat 1 de març, quan va posar en circulació un primer autobús que les autoritats van immobilitzar. Pocs dies després van treure al carrer un segon vehicle, una autocaravana a la qual van col·locar interrogacions al missatge tránsfobo. El tercer va ser un altre autobús que portava els lemes “Els nens tenen CENSURAT. Les nenes tenen CENSURAT”, amagant part del seu missatge trànsfob per esquivar la resolució judicial que li va prohibir circular al primer.

Els tres vehicles van ser multats per l’Ajuntament de Madrid per incomplir l’ordenança de publicitat. El grup ultracatòlic assegura que amb aquest autobús recorrerà diverses ciutats espanyoles, encara per determinar. Aquest mateix dimecres, HazteOir va denunciar davant la Fiscalia General de l’Estat diversos polítics, entre els quals s’hi troben Pablo Iglesias, Pedro Sánchez, Cristina Cifuentes i Alberto Garzón, “per insultar, amenaçar i acusar d’incitar a l’odi” a diversos  membres d’aquesta associació.

Aquest és un article publicat a eldiario.es

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*