Hisenda torna a posar traves al programa de contractació de professorat d’Universitats

El Ministeri d'Hisenda considera que la convocatòria de 75 places de professorat a través del programa Serra Húnter és incompatible amb les mesures d'austeritat vigents.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

El pla Serra Húnter, el programa estrella amb de la Generalitat per contractar professorat, ha quedat aturat un cop més. Segons informa el diari El País, el Ministeri d’Hisenda ha requerit al govern que justifiqui la convocatòria de 75 places de professorat convocades el passat gener.

Segons el govern central, la convocatòria no és compatible amb la taxa de reposició que només permet substituir el 10% dels treballadors. En els últims mesos, el govern ha esgrimit diversos arguments per justificar la seva convocatòria. El darrer és que la convocatòria es va aprovar el 2011, abans de l’aprovació de les mesures d’austeritat.

La secretaria d’Universitat i Recerca acatarà la decisió d’Hisenda, segons recull el diari, que cita fonts universitàries: “Si hem de reduir les contractacions ho farem perquè no estem disposats a arribar als tribunals”.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*