La guerra dels ultracatòlics contra un “Disney de gais i lesbianes”

L'organització HazteOír.org reuneix firmes perquè la seqüela de Frozen no tingui una protagonista lesbiana

eldiario.es
 
 
 

Elsa, la princesa de Frozen

Elsa, la princesa de Frozen

“La factoria Disney s’està plegant a les pressions dels grups LGTB perquè homosexualitzi les seves pel·lícules, i Frozen està a punt de ser la primera”. Així comença el text que argumenta les raons per recollir signatures en contra d’una suposada homosexualització de la factoria Disney iniciada per HazteOír.org.

Segons els impulsors de la petició, es tracta de demanar al president de Disney Espanya, Simón Amselem, i al CEO de The Walt Disney Company, Bob Iger, que “no es rendeixin a les pressions i segueixin promovent els valors universals que distingeixen les seves pel·lícules”. Per ells, tots dos s’han plegat a les peticions del que anomenen lobby LGTB i han cedit a la seva voluntat d'”imposar una ideologia de gènere”.

“No podem deixar que el lobby de la ideologia de gènere destrueixi la gran fàbrica de somnis infantils”, afirmen els impulsors tot i que Disney no s’ha pronunciat al respecte. Una campanya que ja ha aconseguit 28.441 signatures des que es va posar en marxa el 9 de maig passat.

Els organitzadors pretenen respondre així a la campanya #GiveElsaAGirlFriend que col·lectius LGTB van dur a terme a Twitter perquè Elsa, la princesa de Frozen, fos la primera protagonista lesbiana de la història de la factoria. Han iniciat la seva contracampanya a la xarxa social amb el hashtag #CharmingPrinceForElsa.

“El lobby homosexual no busca l’acceptació. Ja la tenen. Busca imposar la seva ideologia. Els nostres fills no estaran ben educats fins que la dosi homosexualista corregeixi la patologia de la família universal que, per què deu ser, no acaba de rendir-se als seus dictats. Aquesta és la seva guerra: assetjar”, assegura el promotor de la iniciativa, Antonio Velázquez.

HazteOir.org és una plataforma de recollida de signatures que ha abanderat campanyes en contra de l’avortament, la pluralitat lingüística a Espanya o contra els fons públics per combatre la violència masclista. Peticions que, majoritàriament, no van a més, però que donen cabuda a corrents d’opinió homòfobes i obertament ultracatòliques.

En aquesta ocasió van al mainstream Disney per dur a terme el que consideren una “batalla contra la dictadura de gènere” i perquè el director de Disney “no cedeixi a l’empenta LGTB”.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*