Més Educació

L’alumnat de l’Esquerra de l’Eixample respira l’aire més contaminat de BCN

18/11/2019 - Redacció - El Diari de l'Educació

Eixample Respira, una plataforma veïnal que reclama mesures per millorar la qualitat de l’aire de Barcelona, i en especial d’aquest districte, ha calculat els nivells de contaminació que respiren els infants segons on està situat el seu centre educatiu. La conclusió és que un terç ho estan en zones on el nivell de contaminació supera el màxim recomanat.

La generació de joves que va fer despertar Xile

08/11/2019 - Meritxell Freixas Martorell

Els xilens i xilenes han esclatat, farts de tanta desigualtat i de viure sota un model neoliberal que no els garanteix l’accés als seus drets més bàsics com l’educació, salut o les pensions. De la mà dels més joves, tracten de donar resposta al que la política, ara com ara, està deixant en l’aire.

En quina mesura afecta al normal funcionament del curs l’acumulació de processos electorals?

30/10/2019 - Redacció - El Diari de l'Educació

En els darrers cinc anys, a Catalunya s’han viscut vuit processos electorals (municipals 2015, autonòmiques 2015, generals 2015, generals 2016, autonòmiques 2017, generals 2019, municipals i europees 2019 i, ara, generals 2019). Afecta això als centres educatius? Amb El Diario de la Educación ho hem preguntat a onze persones amb perfils professionals i territorials molt variats.

El Memorial de la Shoa formarà mestres catalans en l’ensenyament de l’Holocaust

30/10/2019 - Redacció - El Diari de l'Educació

Els alumnes d’escoles i instituts catalans comptaran amb els recursos pedagògics del Memorial de la Shoah, una institució situada a París que es dedica a l’estudi de l’Holocaust, després de l’acord de cooperació signat avui pels consellers d’Educació, Josep Bargalló, i de Justícia, Ester Capella, amb el director d’aquesta institució europea, Jacques Fredj.

1 2 3 18