Núria Sebastián (UPF), al capdavant del Consell Europeu de Recerca en humanitats i ciències socials

La investigadora i professora ha estat una pionera en la recerca de l'aprenentage bilingüe en nadons, i dirigeix el grup de recerca en Adquisició i Percepció de la Parla al Centre de Cognició i Cervell.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

Núria Sebastián.

Núria Sebastián.

La professora i investigadora Núria Sebastián, de la Universitat Pompeu Fabra (UPF), és la nova vicepresidenta del Consell Europeu de Recerca. Ha estat elegida pel consell científic de l’organisme, i passarà a fer-se càrrec de l’àrea d’Humanitats i Ciències Socials.

Sebastián se sumarà als dos vicepresidents Pavel Exner i Carl-Henrik Heldin, responsables dels sectors de Física i Enginyeria i Ciències de la Vida, respectivament. A les ordres del president del Consell, Jean-Pierre Bourguignon, que també ha estat nomenat aquest mes.

El Consell Europeu de Recerca és una institució encarregada fomentar la recerca d’alta qualitat a Europa a través del finançament, estimulant, tal reivindica la pròpia entitat, la competència i creativitat dels investigadors -sigui quina sigui la seva edat o nacionalitat.

En el cas de Sebastián, ha estat una pionera en la recerca de l’aprenentage bilingüe en nadons, i dirigeix el grup de recerca en Adquisició i Percepció de la Parla al Centre de Cognició i Cervell. Sebastián és catedràtica de Psicologia Bàsica del Departament de Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (DTIC) i dirigeix l’Escola de Doctorat de la UPF, des de juliol del 2013.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*