Podcast |Parlem d’alimentació amb l’escola Dolors Monserdà-Santapau com a model

L'escola Dolors Monserdà-Santapau treballa amb l'ONG Nutrició sense fronteres, que els ajuda a reaprofitar el menjar que sobra del menjador escolar i reduir-ne el malbaratament.

Redacció - El Diari de l'Educació
 
 
 

En una setmana marcada pel reciclatge dels dinars als menjadors escolars, hem anat a l’escola Dolors Monserdà-Santapau per veure a qui donen el menjar, quins problemes tenen, quantes racions sobraran i quin procediment fan servir per reciclar el menjar que sobra. En aquesta escola treballen amb Nutrició sense fronteres, una ONG que es dedica a recollir excedent alimentari a escoles, restaurants i hotels. Cal tenir en compte, a més, que a Catalunya llencem unes 260.000 tones de menjar a l’any, un volum que podria servir per alimentar a quasi mig milió de persones. De tot això n’hem parlat a la secció setmanal d’El Diari de l’Educació a BTV Ràdio.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.


*